14037

با توجه به اینکه معاونت فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد وظیفه تأمین خدمات فرهنگی و فوق برنامه،  رفاهی، ورزشی و سلامت جسم و روان دانشجویان را  بر عهده دارد این معاونت با شروع سال تحصیلی جدید اقداماتی در زمینه تامین، حفظ و ارتقای سطح بهداشتی و سلامت دانشجویان  و افزایش میزان رضایتمندی ایشان از خدمات بهداشتی و درمانی انجام داده است .

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه، از جمله این اقدامات حضور فعال پزشک شیفت شب در مرکز بهداشت و درمان دانشگاه فردوسی مشهد جهت رفاه حال دانشجویان می باشد که بر اساس نیاز دانشجویان ساکن در سرا های دانشجویی، از ابتدای مهرماه سال جاری مرکز بهداشت درمان دانشگاه فردوسی از ساعت 7 الی 14:30 و  فعالیت پزشک عمومی در شیفت شب در همه ایام سال و تعطیلات رسمی  از ساعت 18 الی 22 را فعال نمود.

لازم به ذکر است کلیه اقلام مورد نیاز پزشکی و بهداشتی جهت مرکز بهداشت و درمان دانشگاه توسط امور عمومی و حسابداری مدیریت رفاه و سلامت دانشجویان،خریداری همچنین جعبه  کمک های اولیه در تمامی سراهای دانشجویی به اقلام پزشکی اورژانسی در مواقع ضروری تجهیز و تکمیل گردیده است.

شایان ذکر است، داروخانه مرکز بهداشت و درمان دانشگاه نیز همه روزه به غیر از ایام تعطیلات از ساعت 9:30 الی 13:30 و در شیفت عصر از ساعت 18 الی 21:30  آماده ارائه خدمات به دانشجویان می باشد.