Management-of-welfare-and-health

معرفی معاونت فرهنگی- اجتماعی و دانشجویی

فعالیتهاى حوزه معاونت فرهنگی - اجتماعی و دانشجویی تأثیر مهمى در ارتقاى سطح فرهنگی و روحیه مطلوب دانشجویان دارد و با عملكرد صحیح مى ‏توان شاهد تلاش دانشجویان براى دستیابى به اهداف آموزش‏ عالى كشور بود.این معاونت پیش از این  به صورت دو معاونت جداگانه: معاونت فرهنگی و اجتماعی و معاونت دانشجویی در ساختار دانشگاه فعالیت می كردند با تغییر ساختار سازمانی دانشگاه و تصویب آن در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال 1395 به یك معاونت واحد تحت عنوان معاونت فرهنگی - اجتماعی و دانشجویی تغییر نام داد.
معاونت فرهنگی- اجتماعی و دانشجویی دانشگاه وظیفه ارتقای ارزش های اسلامی و نیز افزایش مهارت ها و باورهای فرهنگی و اجتماعی کارآمد، در میان دانشگاهیان را بر عهده دارد بعد فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، در کنار فعالیت‌های علمی و پژوهشی، مکمل برنامه کلان نظام مقدس جمهوری اسلامی، در زمینه رسیدن به پیشرفت همزمان معنوی و مادی است. از این رو معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فردوسی مشهد، تلاش می کند، با کمک دانشگاهیان فرهیخته این مجموعه، زمینه رشد  فرهنگی و اجتماعی را برای تمام اقشار دانشگاهی (دانشجویان، استادان و کارمندان) فراهم کند. در این میان دانشجویان به عنوان بزرگترین قشر دانشگاه و آینده سازان ایران اسلامی، همواره پررنگ ترین نقش را در برنامه های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ایفا کرده اند و در زمینه های گوناگون این حوزه افتخار-آفرین بوده اند.
همچنین حوزه معاونت فرهنگی اجتماعی و دانشجویی كه يكي از پرمشغله‌ترین حوزه‌ها در سطح دانشگاه است، تعیین‌کننده سیاست‌ها، برنامه‌ریزی، اجرا و نظارت بر ارایه خدمات رفاهي به دانشجويان و همچنين بسترسازي و تسهيل امور آموزش و پژوهش، اجراي فعالیت‌های مختلف دانشجويان با استفاده بهينه از امکانات موجود در بخش‌های مختلف مديريتي خود است.
با توجه به تأکید و الزام  قانون برنامه پنجم توسعه در خصوص واگذاري خدمات رفاهي دانشگاهي به بخش خصوصي، بحث واگذاري خدمات رفاهي دانشگاهي به بخش خصوصي در حوزه دانشجويي در حال انجام است. هدف از اجراي اين طرح، كاستن و حذف خدمات رفاهي دانشگاهي به دانشجويان نیست،بلكه هدف آن ارتقا و بهره‌وری خدمات رفاهي به دانشجويان است.و مطمینا با واگذاري مسؤولیت خدمات از بخش دولتي به بخش خصوص، امكان نظارت، تنوع و بهبود سطح كيفي در ارايه خدمات، فراهم خواهد شد، همچنین به جهت حاكم شدن فضاي رقابتي در ارايه خدمات از سوي متقاضيان ارايه خدمت، شاهد رشد و گسترش خدمات جديدي در اين عرصه خواهيم بود.
دانشگاه فردوسی مشهد در طول سالیان گذشته، همواره در حوزه فرهنگ و اجتماع دانشگاهی، الگو بوده است و توانسته است گام های بلندی برای تربیت نیروی انسانی متخصص و توانمند در زمینه های فرهنگی و اجتماعی و همچنین در زمینه های رفاهی و توانمندسازی دانشجویان بردارد؛ اما هنوز فاصله زیادی تا جایگاه ایده آل در این زمینه داریم. انتظار داریم دانشجویان نو ورود  با نیروی جوانی و ایمان خود، بر دستاوردهای دانشگاه در این حوزه بیفزایند و با مشارکت مسوولانه خود در این حوزه یاریگر اجتماع دانشگاهی خود باشند.

جهت ملاقات با معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجويي دانشگاه فردوسي مشهد، می‌توانید از طريق مراجعه حضوری به آدرس ساختمان مركزي دانشگاه، طبقه اول، روزهاي شنبه و سه‌شنبه ساعت ۱۲ الي ۱۴ با هماهنگي دفتر معاونت، وقت بگيريد، همچنین می‌توانید از طريق شماره تلفن 3-38802222 يا با مراجعه به سايت معاونت به آدرسvs.um.ac.ir اقدام نمایيد.

مديريت هاي زيرمجموعه اين معاونت
1)    مدیریت فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه
2)    مدیریت رفاه و سلامت دانشجویان
3)    مدیریت تربیت بدنی