news4031250

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه، سی و هشتمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان با حضور نماینده‌ی ولی فقیه در استان، سرپرست استانداری آذربایجان شرقی، نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی، رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، معاون فرهنگی دانشجویی وزیر بهداشت، رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت، جمعی از مسئولان و مدیران آموزش عالی کشور با معرفی برگزیدگان در تاریخ 21 شهریورماه به کار خود پایان داد.

این دوره از مسابقات ملی قرآن و عترت دانشگاهیان در ۴۰ رشته در دو بخش آوایی و غیرآوایی به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد.

دانشگاه فردوسی مشهد در این جشنواره  در ۲ بخش و ۴ رشته توسط ۸ دانشجوی نخبه قرآنی موفق به کسب رتبه‌های زیر شد:

سید حامد حسینی، رتبه اول رشته تلاوت ترتیل

تیم تواشیح (محمد یوسف قیومی، امیرمحمد خضروی، امین خوشخرام، صادق قاسم زاده، مهدی رجبی) و همسرایی دانشگاه فردوسی مشهد به سرپرستی سید حامد حسینی، کسب رتبه اول مرحله کشوری و رتبه دوم مرحله ملی

امین زنجانی، رتبه دوم رشته خوشنویسی

زینب راوندی، رتبه چهارم رشته خوشنویسی