titr13

آیین اختتامیه سیزدهمین دوره جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی«تیتر 13» روز سه شنبه 18 اردیبهشت ماه 1403 در تالار اجتماعات دکتر رحیمی زاده دانشکده علوم دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه، در این جشنواره برگزاری نمایشگاه نشریات دانشجویی، نشست کارشناسان نشریات دانشگاه ها و برگزاری کارگاه های آموزشی برای دانشجویان و کارشناسان در نظر گرفته شد که از روز  شنبه 15 اردیبهشت در دانشگاه فردوسی مشهد آغاز و در روز سه شنبه 18 اردیبهشت ماه در مراسم اختتامیه از آثار برتر شرکت کننده در این جشنواره تقدیر گردید.

لازم به ذکر است سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی «تیتر ۱۳»  با شعار «برای ایران بنویسیم» با همکاری معاونت فرهنگی واجتماعی وزارت علوم و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در دو بخش رقابتی آثار در زمینه اثر برگزیده، نشریه برگزیده، بخش مجازی، سایت یا وبلاگ، نشریات صوتی یا پادکست، نشریات کاغذی-الکترونیک، نشریه چندرسانه‌ای، آفلاین و الکترونیکی، گرافیک و موشن گرافیک، فیلم خبری و فتوکلیپ همچنین در بخش ویژه (دیگر بخش رقابتی) موضوعاتی مانند دانشگاه و حل مسائل ملی، دانشجو و امید به آینده، دانشجو و روایت پیشرفت، دانشجو، انتخابات و مشارکت آگاهانه، دانشجو و آرمان های گام دوم انقلاب اسلامی در دانشگاه فردوسی مشهد آغاز و در روز سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ماه 1403 بعد از سه روز گردهمایی، با معرفی و تجلیل ار دانشجویان فعال رسانه‌ای به کار خود پایان داد.

دانشگاه فردوسی مشهد با حضور موثر و موفق خود در این جشنواره دارای بالاترین تعداد افتخار آفرینی در جشنواره تیتر ۱۳ به شرح زیر گردید :

دانشگاه دارای بالاترین تعداد افتخار آفرینی در جشنواره تیتر ۱۳

بخش ویژه_ طرح جلد: نشریه قلم