news4031104

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی اجتماعی و دانشحویی دانشگاه، بدنبال انتصاب دکتر محمد علی وطن دوست معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد به سمت دبیر شورای هماهنگی معاونان دانشجویی دانشگاه های منطقه نه کشور، نشست هماهنگی و تبادل نظر معاونان دانشجويي دانشگاه های منطقه نه كشور روز پنجشنبه 6 اردیبهشت ماه 1403 برگزار شد.

لازم به ذکر است اولین دستور کار این نشست مجازی، هماهنگی برای برگزاری هر چه بهتر «المپیاد ورزشهای فناورانه» بود که دکتر محمد علی وطن دوست معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد، گزارش اقدامات انجام شده در این دانشگاه را برای معاونان دانشجویی دانشگاه های منطقه نه کشور به همراه مدل عملیاتی پیشنهادی، ارائه نمود.

سپس ارائه شاخص های پیشنهادی سازمان امور دانشجویان برای انتخاب مدیر دانشجویی برتر در منطقه مطرح شد.

همچنین در این نشست برخی از معاونان دانشجویی دانشگاه های منطقه نه مانند دانشگاه بیرجند، سمنان و صنعتی شاهرود نیز از روند اقدامات انجام شده درباره المپیاد ورزش های فناورانه گزارش دادند و در پایان دکتر محمدعلی وطن دوست به برخی از پرسشها و ابهامات مرتبط، پاسخ داد.