دکتر عبدالحسین کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم در گفتوگو با خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا اظهار نمود: در چند سال اخیر به دلیل شرایط کرونا در کشور، خرده نظامهای فرهنگی-اجتماعی دچار اختلالات اساسی شد و زیست دانشگاهی، بالاخص زیست دانشجویی آسیب جدی دید که نتایج این اختلالات را در دانشگاه ها میتوان مشاهده کرد.
دکتر کلانتری در این گفت و گو ضمن تاکید بر ضرورت افزایش امید و نشاط در جامعه دانشجویی اظهارداشت: زیست دانشگاهیان و بالأخص دانشجویان یک زیست فرهنگی اجتماعی است و دانشگاهیان در این فضا به پژوهش و آموزش می پردازند. لذا نبود سلامت محیط فرهنگی-اجتماعی یک مسئله حاشیه ای نیست و مستقیم و غیرمستقیم، و کوتاه مدت و بلندمدت بر کل فرایندهای آموزشی و پژوهشی نیز تاثیر منفی می گذارد.
ایشان با بیان اینکه اهمیت زیست فرهنگی و اجتماعی در دانشگاه به اندازهای است که هزینه کردن برای آن به نوعی سرمایه گذاری برای برداشت محصول مفید است. زیرا دانشگاه مبدا همه تحولات است، افزود:در چند سال اخیر به دلیل شرایط کرونا در کشور، خرده نظامهای فرهنگی-اجتماعی دچار اختلالات اساسی شد و زیست دانشگاهی، بالاخص زیست دانشجویی آسیب جدی دید که نتایج این اختلالات را در دانشگاه ها میتوان مشاهده کرد.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم اظهار کرد: ضرورت احیا و بازآفرینی فعالیتها و سازوکارهای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ها بر کسی پوشیده نبوده و نیست و این مهم در دستور کار معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم قرار گرفت. همچنین تقویت و توانمندسازی انجمنهای علمی، کانونهای فرهنگی و هنری، تشکلها، هیاتها، نشریات دانشجویی و سایر مجموعههای دانشجویی در دستور کار قرار گرفت. این فعالیتها هویتبخش هستند و به دانشگاه ها رونق میدهند.
دکتری کلانتری خاطر نشان کرد: برای سال تحصیلی جدید در حوزه حجاب و عفاف هیچ آیین نامه جدیدی در دانشگاه ها ابلاغ نکردیم و معتقدیم قوانین و مقررات موجود در حوزه حجاب در دانشگاه ها کافی است.
دسترسی سریع به اخبار و رویدادهای خبری دانشجویی و فرهنگی ورزشی دانشگاه فردوسی مشهد
سایت:
https://vs.um.ac.ir/
ایتا :
https://eitaa.com/vcsfum
بله :
ble.ir/join/MWU3MDBhYj