به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه، جلسه همانديشي رئیس دانشگاه فردوسی مشهد با فعالان فرهنگی و دانشجویی به منظور بررسي مسائل و چالشهاي فرهنگي در تاریخ ۲۸ فروردین ماه ۱۴۰۲ در سالن شورای سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد
در این جلسه که دکتر ابوالفضل غفاری معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه نیز حضور داشت، دکتر ضابط رئیس دانشگاه اظهار داشت: گزارشهای امروز از فعالیتهای دانشجویی با وضعیت اعتبارات فعلی بسیار خوشحالکننده بود و ما را امیدوار به این کرد که میتوان با دانشجویان اتفاقات خوبی را رقم زد.
رئیس دانشگاه فردوسی مشهد گفت: برخی از این فعالیتها تکلیف و مأموریتی است که از سمت وزارتخانه تعیین و اینجا اجرا میشود. میتوان برخی فعالیتها را با هماهنگی بخشهای موجود در دانشگاه انجام داد که در این صورت، هم این بخشها میتوانند از کمک و تجربۀ دانشجویان استفاده کنند و هم شما میتوانید از منابع آنها استفاده کنید و به سمت همافزایی برویم.
وی افزود: با شناسایی مهارتهایی که امروزه روی آنها تأکید میشود، میتوان برخی دوره های توانمند سازی را مشترک برگزار کرد و سپس با ادامۀ این چرخه آموزشی، بهرهبرداری بهتری از آن صورت گیرد.
دکتر ضابط درخصوص اشتغالآفرینی برای دانشجویان تصریح کرد: همین بستر فعلی که در اختیار شماست، تمرینی در جهت کسب مهارت است. برای بحث اشتغالآفرینی نیز میتوان با پارک و صنعت وارد کار شد.
در ادامه این جلسه دکتر ابوالفضل غفاری معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد، ضمن تشکر از حضور و ارائۀ گزارش فعالیت دانشجویان گفت: با اینکه در جریان مقدار زیادی از فعالیتهای شما هستم، اما شنیدن دقیقتر آنها در این جلسه برای بنده جالب و امیدبخش بود.
وی ادامه داد: برای اطلاع رسانی بیشتر و کاملتر فعالیت های فرهنگی و دانشجویی باعث شده است به سراغ راههایی مانند طراحی اپلیکیشن «دانشگاه من» برویم. و لازم است از منظر رسانهای بر روی انعکاس برنامهها به صورت جامع تأکید شود تا بتوانیم همۀ این برنامهها را به اطلاع تمامی افراد برسانیم.
دکتر غفاری اظهار کرد: امیدوارم فعالان فرهنگی و دانشجویی بوسیله ارتباط با اعضای هیات علمی برای حضور در برنامههای فرهنگی، اجتماعی، هنری، مذهبی از اساتید نیز برای شرکت در این فعالیتها دعوت کنند.
وی افزود: از دیگر مسائل حائز اهمیت، معرفی زن مسلمان آنطور که باید باشد است؛ نه آنطور که جامعۀ جهانی نشان میدهد. چرا که آن تصویر تقریباً بیریشه است و اهمیت دارد که شما هم روی مفهوم و معرفی زن مسلمان کار کنید. و در حوزۀ وطن و تعلق خاطر به آن هم نیاز به شکلگیری یک کانون احساس میشود یا میتوان به شکلهای دیگر این مفهوم را مدنظر قرار داد.
معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: اخلاق در بسیاری از فعالیتهای شما دیده شده و بهتر است در دیگر برنامهها نیز در دستور کار قرار گیرد. و در خصوص بحث آزاداندیشی و بیان نظرات در دانشگاه که از جمله مسائل مهمی است که باید آن را دنبال کنید، اما به شکلی که آسیبزننده و توهینآمیز نباشد و به دغدغهها پاسخ داده شود.
در این نشست، نمایندگان مجموعه های دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد نیز به ارائۀ گزارش کار و بیان دغدغهها و مطالبات خود پرداختند.
لازم به ذکر است موارد زیر از سوی نمایندگان مجموعه های دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد مطرح گردید : برنامههای اختتامیۀ راهیان نور، بزرگداشت شهدای دانشگاه، برنامه امید فردوسی 3 با حضور کارآفرینان استان و دانشجویان دغدغهمند و کارآفرینی و اشتغال ویژه دانشجویان دختر، برنامههایی در زمینۀ سلامت، حقوق زنان، تفریح، معرفی الگو و مشاورۀ بانوان ، برنامۀ میلاد امام رضا(ع)، روز دختر و اجرای تئاتر ، نمایشگاه فرصتهای شغلی، مناسبسازی دانشکدهها برای دانشجویان دارای مشکلات جسمی و حرکتی، اجرای برنامههای فرهنگی، اردوهای تفریحی و اکران فیلم در جهت مسئلهشناسی و نیازسنجی دانشجویان، برگزاری مسابقات کتابخوانی و طرح آزادسازی زندانیان و برگزاری مراسمهای ویژه ماه مبارک رمضان، محرم، صفر، غدیر و فاطمیه و همچنین هماهنگی سرویسهای تشرف به حرم، صحیفهخوانی، نهجالبلاغهخوانی، اردوهای جهادی، تهیه بستههای معیشتی.
خبرنگاران باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد: زهرا باغبان و یگانه تقیزاده
عکاس: علی قادی پاشا
ما را در صفحات مجازی زیر دنبال کنید.
کانال تلگرام معاونت فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد
پیام رسان ایتا معاونت فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد