sport14031

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه، بدنبال اقدامات و تلاش های صورت گرفته معاونت فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه در جهت آماده سازی تیم های ورزشی برای حضور موثر در مسابقات، کاروان ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه فردوسی مشهد با حضور موفق خود در شانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دانشگاه ها وموسسات آموزش عالی کشور موفق به کسب مقام دوم شد.

شانزدهمین المپیاد فرهنگی - ورزشی دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور از ۱۵ لغایت ۲۳ مرداد ماه  با شعار « رفاقت، رقابت، رهرو راه خدمت» به میزبانی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.

معاونت فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد این موفقیت ارزشمند را به دانشجویان، ورزشکاران، مربیان، سرپرستان و خانواده بزرگ دانشگاه فردوسی مشهد تبریک و تهنیت عرض می نماید.

sport14032

sport14033