sanaee1403

دکتر محمدعلی وطن‌دوست، معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد در حکمی، دکتر حميدرضا ثنائي، عضو هیئت علمی گروه آموزشي تاريخ و تمدن ملل اسلامي را به عنوان «رئيس گروه مطالعات و برنامه‎ريزي فرهنگي و اجتماعي» منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه، متن حکم  انتصاب به شرح زیر است:

با سلام و احترام؛

نظر به تعهد و تجارب ارزنده‌ي فرهنگي و تشكيلاتي جنابعالي، به موجب اين حكم به عنوان «رئيس گروه مطالعات و برنامه‌ريزي فرهنگي و اجتماعي» دانشگاه منصوب مي‌شويد. اميد است در دوره‌ جديد، براي زمينه‌سازي مشاركت نسل جوان در فعاليت‌هاي فرهنگي و تحقق سند دانشگاه اسلامي، تلاشي مجاهدانه را در پيش گرفته و مأموريت‌هاي اين حوزه را كه اهم آن به شرح زير است، محقق سازيد:

-رصد و پايش فضاي فرهنگي دانشگاه از طريق مطالعات و پژوهش‌هاي ميداني

-نظارت كلي بر فعاليت‌هاي فرهنگي و اجتماعي دانشگاهيان بر اساس اسناد و اهداف راهبردي؛

-جمع‌بندي و اعلام نتايج ارزيابي عملكرد حوزه معاونت فرهنگي اجتماعي و دانشجويي به صورت دوره‌اي و سالانه و ارائه گزارش به ارزيابي شوندگان و مسئولين مربوطه؛

-توسعه فرهنگ ارزيابي و ايجاد زمينه استقرار نظام ارزيابي عملكرد در معاونت فرهنگي اجتماعي و دانشجويي؛

-مطالعه و برنامه‌ريزي به منظور ايجاد فضاي مناسب جهت ظهور نوآوري فرهنگي و اجتماعي؛

-مشاركت در جلسات تصميم‌سازي‌ها و تصميم‌گيري‌هاي محول شده؛

-تدوين اولويت‌هاي پژوهشي بر اساس مطالعات و ارزيابي فضاي فرهنگي و اجتماعي دانشگاه؛

-تدوين برنامه سالانه معاونت فرهنگي اجتماعي و دانشجويي با توجه به راهبردهاي مصوب و گزارش عملكرد سال‌هاي گذشته؛

-ارتقاي كيفي و كمي نقش دانشگاهيان در فعاليت‌هاي فرهنگي و اجتماعي؛

-ارتباط و همكاري با بخش‌هاي سياست‌گذاري، برنامه‌ريزي و ارزيابي فرهنگي-اجتماعي در وزارتين و دانشگاه‌ها؛

-نظارت اجرايي طرح‌هاي مطالعاتي معاونت فرهنگي اجتماعي و دانشجويي.

بهروزي، سلامتي و توفيق روزافزون جناب‌عالي را از درگاه ايزد متعال و در سايه توجهات حضرت وليعصر (عج) آرزومندم.