shoram140331

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه، دومین نشست دبیران شورای هماهنگی معاونان دانشجویی مناطق ده گانه دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور با حضور دکتر نعیمی سرپرست معاونت امور دانشجویان داخل وزارت، دکتر دانشور مدیر کل امور دانشجویان داخل وزارت علوم تحقیقات و فناوری همچنین دبیران شورای هماهنگی معاونان دانشجویی مناطق ده گانه دانشگاه های کشور روز  چهارشنبه ۲۳ خرداد ماه ۱۴۰۳ در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

پس از تلاوت آیاتی از کلام الله مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی، دکتر نعیمی سرپرست معاونت امور دانشجویان داخل ضمن خوش آمد گویی به میهمانان اظهار نمود: باتوجه به شرایط کنونی کشور یکی از وظایف اصلی و مهم حضور حداکثری در انتخابات ریاست جمهوری می باشد.

سرپرست معاونت امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان ادامه داد: رای دادن به کاندید های مورد نظر جزو حق شخصی هر فرد می‌باشد لیکن اصلی ترین مسئله  پیرو فرامین رهبری هدایت و حضور حداکثری جامعه دانشگاهی در انتخابات  در حمایت از ولایت فقیه و حمایت دانشگاهیان از جمهوری اسلامی می باشد  که این مهم میتواند با ترغیب شرکت دانشگاهیان در کشور رغم بخورد.

دکتر نعیمی سرپرست معاونت امور دانشجویان داخل اظهار کرد: انتخابات کنونی باید به نوعی باشد که به فرموده رهبری  باقی مانده نفس های آخر حکومت غاصب اسرائیل را بگیرد و آرامش را در شرایط کنونی جهان برای همه مسلمانان رقم بزند.

وی بر حضور میدانی مدیران امور دانشجویی و پرسش و پاسخ های دانشجویی تاکید و بر این مهم خواستار اهتمام مسئولین مربوطه شدند

در ادامه برگزاری دومین نشست دبیران شورای هماهنگی معاونان دانشجویی مناطق ده گانه دانشگاه های کشور در دانشگاه فردوسی مشهد، دکتر دانشور مدیر کل امور دانشجویان داخل وزارت علوم تحقیقات و فناوری در سخنانی اظهار کرد: هدف اصلی این نشست، جمع بندی کلی موارد و شاخصه های مطرح شده در هر کارگروه دانشجویی می باشد.

لازم به ذکر است دومین نشست دو روزه دبیران شورای هماهنگی معاونین دانشجویی  با محوریت کارگروه‌های مشخص شده در حوزه های مختلف با شاخص های مرتبط با موضوعات مختلف در حوزه های مختلف  دانشجویی از قبیل سراهای دانشجویی، تغذیه و رفاهی  همچنین ورزشهای فناورانه در روز های ۲۳ و 24  خرداد ماه 1403 در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می شود .

خبرنگار: زهرا نداف

shoram140332