karname1

معاونت فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه با هدف تربیت و ارتقاء سطح توانمندی‌های فرهنگی و اجتماعی دانشجویان در تراز انقلاب اسلامی، ارائه برخی آموزش‌های مستقیم و غیر مستقیم در زمینه فرهنگ و اجتماع، فراهم سازی زمینه مناسب برای تحقق دانشگاه اسلامی در تمام ابعاد به شکل ساختاری و اجتماعی، برنامه ریزی برای ترغیب دانشگاهیان به حضور فعال در صحنه‌های مختلف علمی، سیاسی و فرهنگی جامعه و گسترش زمینه ارتباط دانشگاهیان با نخبگان و صاحب نظران علمی، فرهنگی و سیاسی جامعه و توسعه هنجارها و ارزش‌های اصیل ایرانی و اسلامی با حوزه‌های متنوعی شکل گرفته و فعالیت خود را ادامه می‌دهد.

روابط عمومی معاونت فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه،  در این بولتن (کارنامه) به اطلاع رسانی، انعکاس و ارائه گزارش از فعالیت‌ واحدهای این حوزه پرداخته است.

دانلود اولین شماره بولتن خبری  – کلیک کنید