vatandust14031

دکتر محمد علی وطن دوست معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه در پیامی، فرا رسيدن سال نو و ماه مبارک و پرفضيلت رمضان را به دانشگاهیان دانشگاه فردوسی مشهد  تبريک گفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه ، در این پیام آمده است:

یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ وَ الْأَبْصَارِ

یَا مُدَبِّرَ اللَّیْلِ وَ النَّهَارِ

یَا مُحَوِّلَ الْحَوْلِ وَ الْأَحْوَالِ

حَوِّلْ حَالَنَا إِلَی أَحْسَنِ الْحَالِ

مبارک باد سال نو که آغازش با رستاخیز طبیعت و بهار قرآن و ماه رحمت، رمضان المبارک همراه است.

اينجانب فرارسيدن ايام خوش بهار و سال نو كه همزمان با ماه مبارك رمضان است را به همه اساتيد، كارمندان، دانشجويان و خانواده بزرگ دانشگاه فردوسي مشهد تبريك مي گويم و  اميدوارم با بهره گيري از انوار تابناك قرآن كريم و فضايل ماه مبارك رمضان كه طليعه رحماني اين سال نيكوست و با الگو گرفتن از توصيه ها و رهنمودهای مقام معظم رهبری (مدظله العالي) شاهد سالي همراه با رشد و شكوفايی برای مجموعه دانشگاهيان و عموم مردم عزيز ايران اسلامي باشيم.

خداوند را سپاسگزارم كه در سال 1402، با تلاش خالصانه و همت بي‌دريغ كاركنان حوزه معاونت فرهنگی اجتماعی و دانشجويی، گام‌های ارزشمندی برای توسعه و رفاه دانشجويان محترم دانشگاه برداشته شد.

محمد علی وطن دوست

معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه