news402186

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه، دکتر محمد علی وطن دوست معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه عصر روز سه شنبه 15 اسفند ماه 1402 در ادامه بازدیدهای دوره ای خود از سراهای دانشجویی دانشگاه، در جمع دانشجویان دختر ساکن در سراهای پردیس دانشگاه فردوسی مشهد حاضر شد و پای صحبت ها و دغدغه های آنان نشست.

در این نشست تعدادی از دانشجویان ساکن خوابگاه در خصوص فضاهای رفاهی و فرهنگی دانشجویان ساکن در سراها مواردی را بازگو کردند.

معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه نیز در این نشست هدف بازدیدهای دوره ای از سراهای دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد را شناسایی ظرفیت های موجود برای افزایش خدمات فرهنگی و رفاهی به دانشجویان عنوان کرد و افزود: تلاش می کنیم تا با استفاده از نقاط قوت و پوشش ضعف های احتمالی در خوابگاه ها، وضعیت مطلوبی را برای زندگی دانشجویان در سراهای دانشجویی فراهم کنیم.

عکس: خانم نداف

news402187