moshaver14031

بدنبال انتصاب دکترحسین باقری به سمت ریاست مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه فردوسی مشهد، همزمان با نهم اردیبهشت روز روان‌شناس و مشاور، نشست صمیمی با مشاوران و مددكاران مركز مشاوره و سبک زندگی دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد  روز یکشنبه 9 اردیبهشت ماه 1403 در سالن اجتماعات این مرکز برگزار شد .

در این نشست که خانم دکتر ادبی معاون مرکز مشاوره نیز حضور داشت ، دکتر باقری ضمن تشكر و قدرداني از زحمات ویژه و تاثیر گذار كاركنان مركز مشاوره دانشگاه به اهميت جايگاه مشاوره در ارتقاي سلامت روان دانشجويان و حل مشكلات و بحران های روان شناختی  اشاره كرد.

وی افزود : تلاش می کنیم با همفکری کارشناسان این مرکز، برنامه زیری بیشتری برای برنامه های  مشاوره ای در جهت سلامت و نشاط دانشجویان اجرا کنیم .

در ادامه کارشناسان و مشاوران این مرکز ضمن معرفی خود در خصوص موارد مطرح شده نظرات خود را بیان کردند.

گفتني است در پايان اين مراسم با حضور دکتر محمد علی وطن دوست معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه با اهداي لوح سپاس از كارشناسان مركز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تشكر و قدرداني به عمل آمد.

moshaver14032

moshaver14033