آیین افتتاح نمایشگاه عکس استاد بمبئی چی، پیشکسوت ورزش دانشگاه فردوسی مشهد، ساعت ۱۲ روز سه شنبه، ۲۶ دی ماه همزمان با بیست و یکمین سالگرد درگذشت ایشان، در باشگاه مفاخر و پیشکسوتان دانشگاه برگزار می شود.

نمایشگاه عکس استاد حسین بمبئی چی، با محوریت ورزش دانشگاه فردوسی مشهد، به همت مرکز آثار مفاخر و اسناد دانشگاه، دانشکده علوم ورزشی و با تلاش خانواده محترم استاد در روزهای ۲۶ و ۲۷ دی ماه در باشگاه مفاخر و پیشکسوتان و روزهای ۳۰ دی ماه الی ۴ بهمن ماه در دانشکده علوم ورزشی استقرار دارد.

ریاست اداره تربیت بدنی دانشگاه مشهد، ریاست اداره تأسیسات ورزشی دانشگاه مشهد و برگزارکننده مسابقات قهرمانی بسکتبال دانشگاه ها و مدارس عالی ایران از جمله فعالیت های ورزشی و مدیریتی ایشان در طی بیش از ۳۵ سال خدمت در دانشگاه فردوسی مشهد بوده است.