به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه، آیین نکوداشت دانش آموختگان بینالملل دختر دانشگاههای کشور با حضور دکتر داداش پور معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان، دکتر گنجی رئیس صندوق رفاه دانشجویان، دکتر غفاری معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی و دکتر اصغری مدیر فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه دانشگاه روز پنجشنبه 23 تیرماه 1401 در تالار رودکی پردیس دانشگاه فردوسی مشهدبرگزار شد.
دکتر هاشم داداشپور، معاون وزير و رئیس سازمان امور دانشجویان در این مراسم اظهار کرد: جشن دانشآموختگان بهانهای بیش نیست؛ هرچند همین برنامه خودش نقطهای عطف است و افزود: مقطع دانشگاه، مقطعی بسیار ارزشمند و خاطرهانگیز است. و اساتید همواره در تلاش هستند دانشجویان را به سطح بالایی از استعداد، توانایی و دانش برسانند و علاوه بر ان حضور با دیگر دانشجویان در محیط دانشگاه خاطرات خوب و فراوانی برای دانشجویان عزیر بیادگار می گذارد.
وی افزود: شما هنگامی که در فضای شهر و کشور خودتان زندگی میکنید و سپس بدلیل ادامه تحصیل در فضای دیگری قرار میگیرید و این تفاوت میان فضاها در ابتدا ممکن است باعث اذیت شما شود، اما فضای و ویژگیی در دانشگاه های ایران آنقدر به هم نزدیک است که جایی برای تفاوتها باقی نمیماند. میان کشورهای اسلامی نیز آنقدر ویژگی مشترک در زبان، عقاید و... وجود دارد که تفاوتها خیلی آشکار نمیشوند.
رئیس سازمان امور دانشجویان بیان کرد: در حال حاضرکشور ایران به مرتبهای رسیده است که شما مشاهده میکنید. اکثر خانوادهها تحصیلات را برای خود ملاک قرار میدهند و در تلاش برای تحصیل فرزندان خود هستند که این یک انقلاب در توسعه و همچنین انقلاب در علم است؛ تا جایی که ایران رتبۀ ۱۵ مقالات علمی جهان را کسب کرده است.
دکتر داداش پور تصریح کرد: موج عظیمی که در کشورها در جریان است، این است که اقتصاد کشورها به اقتصاد دانشبنیان تغییر کرده است. من و شما دانش آموختگان باید تلاش کنیم تا کشورهای اسلامی بتوانند جایگاه خود را در جهان بازیابند و تاکید کرد: ما باید تلاش کنیم تا سهم کشورهای اسلامی را ادا کنیم و این اتفاق بدون تلاش من و شما نتیجه نخواهد داد.
در ادامه این مراسم دکتر احد ضابط رئیس دانشگاه فردوسی مشهد در سخنانی اظهار کرد: برکت علم در تعظیم استاد است. اگر میخواهید از زندگی خود لذت ببرید؛ به پدر و مادر خود نیکی کنید و افزود: احترام به استاد برای این است که من در زمانی که خارج از کشور درس خواندم، حتی با وجود تفاوت در اعتقادات و سیاست و... باز هم دیدم احترام به استاد باعث برکت علم در زندگی میشود. همچنین نیکی به پدر و مادر باعث لذت از زندگی میشود؛ حتی اگر شما در زندگی ثروت فراوانی نداشته باشید.
سپس، دکتر مسعود گنجی، رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، در جمع دانش آموختگان دختر بین المللی دانشگاه های کشور گفت: اکنون که دانشآموخته شده و عازم کشور خود هستید، سعی کنید از مسائل علمی عقب نمانید و رفاقتی را که بین شما ایجاد شده حفظ کنید. در کنار علم، مسلماً مسائل اخلاقی نیز برای شما ارزشمند بوده و در این چهارچوب باقی ماندهاید.
وی افزود: اگر این ارتباط بین خود را حفظ کنید، مطمئن هستم میتوانید قدمهای بزرگی را در اتحاد بینالملل و در زمینۀ برابری میان زن و مرد بردارید و این قدمها توسط شما که فرهیختگان این جامعه هستید اتفاق خواهد افتاد.
دکتر گنجی رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم خاطرنشان کرد: هرجا که علم باشد، اگر زمینۀ آن را مناسب دیدید، به دنبال آن بروید. خانمها اگر میخواهند قدرتمند شوند، باید به دنبال علم بروند. هرچقدر تسلط ایسان بیشتر باشد، قدرت و نفوذ کلامشان نیز بیشتر میشود.
اهدای لوح تقدیر به نمایندگان دانش آموختگان، قرائت سوگندنامه دانش آموختگی ، برش کیک توسط نمایندگان دانش آموختگان و اجرای موسیقی مقامی از دیگر برنامه های آیین نکوداشت دانشآموختگان بینالملل دختر دانشگاههای ایران بود.
لازم به ذکر است این آیین با حضور 150 دانشجوی خواهر از 20 ملیت از 43 دانشگاه کشور در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.
خبرنگاران باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد: سحر کارگر و حانیه ظریف
ما را در صفحات مجازی زیر دنبال کنید.
کانال تلگرام معاونت فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد
پیام رسان ایتا معاونت فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد