• .
  • .
  • .

ruyesh1401

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه، مراسم اختتامیه سیزدهمین جشنواره رویش دانشگاهی ویژه معرفی فعالیت‌های کانون‌های فرهنگی، هنری، اجتماعی و مذهبی با حضور دکتر ابوالفضل غفاری معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه ، دکتر سید حسین سید موسوی مدیر دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه، دکتر اصغری نکاح مدیر فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه دانشگاه فردوسی مشهد روز دوشنبه 13 تیر ماه 1401 در تالار رودکی پردیس دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

دکتر ابوالفضل غفاری، معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد در سخنانی اظهار نمود: رویش واژه‌ای است که در کشاورزی و پرورش گل و گیاه معروف است. تغییر در نوع کشت محصولات کشاورزی زمانی پدید آمد که مردم در شهرها و روستاها در کنار یکدیگر ماندند و این شبیه در کنار هم ماندن در فضای دانشگاه است. تا زمانی که در کنار یکدیگر هستیم، می‌توانیم با هم و در کنار هم فرهنگ بسازیم.

معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد ادامه داد: کاری که فرهنگ انجام می‌دهد، در واقع همان بالابردن و تعالی ایجادکردن است و کلمۀ درست و به‌جای رویش نیز از همین جهت انتخاب شده است. کانون داشتن از همین جهت اهمیت دارد که کانون‌ها با موضوعات مختلف، هدف بالابردن فرهنگ را دارند.

دکتر غفاری افزود: باب دیگر این است که هر جامعه و تمدنی با فرهنگ خود شناخته می‌شود و همیشه در جاهای مختلف فرهنگی طولانی و قدیمی داریم. فرهنگ ما یعنی همین موضوعاتی که در کانون‌های فرهنگی داریم.

در ادامه دکتر سید حسین سیدموسوی مدیر دفتر ریاست و روابط‌ عمومی دانشگاه فردوسی مشهد اظهار کرد: در حوزۀ مدیریت فرهنگی و فعالیت‌های داوطلبانه، میان کانون‌ها و تشکل‌های دیگر تفاوتی جدی داریم.

وی ادامه داد: حوزۀ کانون‌ها حوزه‌ای است که هرکسی با هر سلیقه‌ای می‌تواند به آن وارد شود. حتی برخی از دانشجویان می‌توانند درخواست تاسیس یک کانون با موضوع و در حوزۀ فعالیتشان بدهند.

در ادامه مراسم اختتامیه سیزدهمین جشنواره رویش دانشگاهی دانشگاه فردوسی مشهد از دکتر خلیل قاضی‌زاده، اولین مدیر فرهنگی دانشگاه فردوسی مشهد، برای سخنرانی دعوت شد. وی که از سال 1377 تا 1379 این مسئولیت را برعهده داشته است، از تاریخچۀ راه‌اندازی مدیریت فرهنگی و یافتن فضای مدنظر و نحوۀ ایجاد بخش‌های مختلف آن سخن گفت.

پس از پخش کلیپ معرفی کانون‌های دانشگاه و اجرای گروه موسیقی ارغنون و برگزاری مسابقه، عالیه خالقی، دبیر شورای هماهنگی کانون‌‌های فرهنگی‌هنری دانشگاه فردوسی مشهد، به معرفی کانون‌ها و ارائۀ گزارش عملکرد آنان در سال 1400 پرداخت. همچنین وی آمار فعالیت‌های انجام‌شده، افتخارات، میزان تولیدمحتوای مجازی، تعداد نشریات، جشنواره‌ها، مسابقه‌ها، کارگاه‌های توانمندسازی و نشست‌های مجازی کانون‌ها را اعلام کرد.

در ادامه، از دبیران کانون‌ها تقدیر و اسامی کانون‌های برگزیده به تفکیک حوزه‌های فعالیتشان اعلام شد که به شرح زیر است:

برگزیده حوزۀ فرهنگی: کانون شعر و ادب

شایستۀ تقدیر: کانون نجوم آماتوری

برگزیده حوزۀ هنری: کانون موسیقی

برگزیده حوزۀ اجتماعی: کانون حس هفتم

برگزیدگان حوزۀ مذهبی: کانون قرآن و عترت و کانون مهدویت

دبیر برتر سال 1400: شکیبا علی‌پور، دبیر کانون موسیقی

شایان ذکر است که در این مراسم، از اعضای فعال شورای مرکزی کانون‌ها نیز تقدیر شد و در انتهای برنامه، گروه موسیقی کروک به اجرا پرداختند.

خبرنگاران باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد: یگانه تقی‌زاده و حانیه ظریف

 

 

 

ما را در صفحات مجازی زیر دنبال کنید.

کانال تلگرام معاونت فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد

https://telegram.me/vsfum

پیام رسان ایتا معاونت فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد

https://eitaa.com/farhangifum