به گزارش روابط عمومی معاونت فاد، در نشست شورای تغذیه دانشگاه فردوسی مشهد که در محل مدیریت رفاه و سلامت دانشجویان دانشگاه برگزار شد، اعضای حاضر در این نشست ضمن تاکید بر تلاش هر چه بیشتر به جهت برخورداری دانشجویان از سفره افطار و سحری شاداب و متنوع موارد ذیل را مصوب نمودند و مقرر شد:
1 – تخصیص دو خط همزمان بسته بندی ، ارائه و سرو غذا (افطاری و سحری) در حضور دانشجو به صورت بیرون بر در غذاخوری های فجر و پردیس دانشگاه
2 – ساعت سرو غذا (همه روزه از ساعت 16 الی 18:30) تعیین شد.
3 – ارائه بسته مکمل غذای اصلی همه روزه شامل :چای – قند پنیر- سبزی - شیر پاکتی- و ارائه پیش عذای متنوع شامل سوپ – شله زرد- عدسی و ....
4 – در نظر گرفتن دو نوع غذای گرم برای هر وعده (افطار و سحر) با رویکرد حذف غداهای کنسروی نوع دو در ماه مبارک رمضان
۵- تاکید بر اخلاق روزه داری به منظور تعامل هر چه بیشتر میان مسئولین و کارکنان غذاخوری ها و مهمانان روزه دار دانشجو
اخبار ما را در صفحات مجازی زیر دنبال کنید.
کانال تلگرام معاونت فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد
پیام رسان سروش معاونت فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد
پیام رسان ایتا معاونت فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد