• .
  • .
  • .

news9924083

به گزارش روابط عمومی معاونت فاد، در نشست شورای تغذیه دانشگاه فردوسی مشهد که در محل مدیریت رفاه و سلامت دانشجویان دانشگاه برگزار شد، اعضای حاضر در این نشست ضمن تاکید بر تلاش هر چه بیشتر به جهت برخورداری دانشجویان از سفره افطار و سحری شاداب و متنوع موارد ذیل را مصوب نمودند و مقرر شد:

1 – تخصیص دو خط همزمان بسته بندی ، ارائه و سرو غذا (افطاری و سحری) در حضور دانشجو به صورت بیرون بر در غذاخوری های فجر و پردیس دانشگاه

2 – ساعت سرو غذا (همه روزه از ساعت 16 الی 18:30) تعیین شد.

3 – ارائه بسته مکمل غذای اصلی همه روزه شامل :چای – قند پنیر- سبزی - شیر پاکتی- و ارائه پیش عذای متنوع شامل سوپ – شله زرد- عدسی و ....

4 – در نظر گرفتن دو نوع غذای گرم برای هر وعده (افطار و سحر) با رویکرد حذف غداهای کنسروی نوع دو در ماه مبارک رمضان

۵- تاکید بر اخلاق روزه داری به منظور تعامل هر چه بیشتر میان مسئولین و کارکنان غذاخوری ها و مهمانان روزه دار دانشجو

 

 

اخبار ما را در صفحات مجازی زیر دنبال کنید.

 کانال تلگرام معاونت فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد

https://telegram.me/vsfum

پیام رسان سروش معاونت فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد

https://sapp.ir/vsferdowsi

پیام رسان ایتا معاونت فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد

https://eitaa.com/farhangifum