• .
  • .
  • .

news9924083

به گزارش روابط عمومی معاونت فاد، با تلاش كارشناسان مديريت رفاه و سلامت حوزه معاونت فرهنگی اجتماعی و دانشجويی دانشگاه فردوسی مشهد، عمليات بهینه سازی تجهیزات آشپزخانه مرکزی فجر همراه با خرید ابزارآلات جدید در راستای مکانیزه کردن سیستم طبخ، کاهش هزینه‌های تولید غذا و بهینه‌سازی سیستم طبخ غذا در عذاخوری های دانشگاه صورت گرفت که از جمله می توان به موارد زیر اشاره نمود:

تعمیر و تعویض سنگ فرش آشپزخانه سلف مرکزی فجر

احداث اتاق موتورخانه و راه اندازی سیستم بخارپز

تجهیز و راه اندازی دیگ های بخار 2 تنی برای استاندارسازی و بروز رسانی شیوه های پخت

نصب و راه اندازی سیستم شست و شوی خودکتار برنج و سیستم پخت مکانیزه برنج

نصب و راه اندازی دیگ های خورش پز مکانیزه مجهز به سیستم تحت فشار با عملکرد کاهش زمان پخت

و نصب و راه انداری چند سیستم دیگر که برای پخت و پز عذا کمک می باشد.

لازم به ذکر است، با اجرای این پروژه ها به مقدار قابل توجهی در مصرف آب و گاز صرفه جویی شده است.

news9924085

news9924086

 news9924086

news9924094

 

 

اخبار ما را در صفحات مجازی زیر دنبال کنید.

کانال تلگرام معاونت فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد

https://telegram.me/vsfum

پیام رسان سروش معاونت فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد

https://sapp.ir/vsferdowsi

پیام رسان ایتا معاونت فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد

https://eitaa.com/farhangifum