به گزارش روابط عمومی معاونت فاد، با تلاش كارشناسان مديريت رفاه و سلامت حوزه معاونت فرهنگی اجتماعی و دانشجويی دانشگاه فردوسی مشهد، عمليات بهینه سازی تجهیزات آشپزخانه مرکزی فجر همراه با خرید ابزارآلات جدید در راستای مکانیزه کردن سیستم طبخ، کاهش هزینههای تولید غذا و بهینهسازی سیستم طبخ غذا در عذاخوری های دانشگاه صورت گرفت که از جمله می توان به موارد زیر اشاره نمود:
تعمیر و تعویض سنگ فرش آشپزخانه سلف مرکزی فجر
احداث اتاق موتورخانه و راه اندازی سیستم بخارپز
تجهیز و راه اندازی دیگ های بخار 2 تنی برای استاندارسازی و بروز رسانی شیوه های پخت
نصب و راه اندازی سیستم شست و شوی خودکتار برنج و سیستم پخت مکانیزه برنج
نصب و راه اندازی دیگ های خورش پز مکانیزه مجهز به سیستم تحت فشار با عملکرد کاهش زمان پخت
و نصب و راه انداری چند سیستم دیگر که برای پخت و پز عذا کمک می باشد.
لازم به ذکر است، با اجرای این پروژه ها به مقدار قابل توجهی در مصرف آب و گاز صرفه جویی شده است.
اخبار ما را در صفحات مجازی زیر دنبال کنید.
کانال تلگرام معاونت فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد
پیام رسان سروش معاونت فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد
پیام رسان ایتا معاونت فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد