کارگاه آموزش کار با سامانه کمیسیون موارد خاص با حضور دکتر حمیدرضا طاهری، معاون فرهنگی- اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی و مهندس مؤذنی، مسئول سامانه های سازمان امور دانشجویان، در روز سه شنبه 10 اردیبهشت ماه 1398 در سالن شورای سازمان مرکزی برگزار شد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد؛ در مراسم افتتاحیه این کارگاه، ابتدا دکتر طاهری در رابطه با لزوم استفاده از سامانه های الکترونیکی در امور اداری دانشجویان به منظور تسهیلگری در این امور، سخن گفت و سپس در خصوص کمیسیون موارد خاص استانی، اظهار کرد: این کمیسیون در سال 1387 و ابتدا در خراسان رضوی، خراسان شمالی و سمنان تشکیل شد. از آن تاریخ به بعد در دبیرخانه این کمیسیون در دانشگاه فردوسی حدود 233 جلسه برگزار شده و در سال 1397، 2841 پرونده در کمیسیون بررسی موارد خاص دانشگاه تشکیل شده است.
دکتر طاهری ادامه داد: این امر ضرورتی را ایجاب می کند که ما هم یک بانک اطلاعاتی خوب و هم سامانه منظمی داشته باشیم و اطلاعات به روز باشد تا برای تصمیم گیرندگان ما در وزارت علوم، تسهیلگری کند. البته باید مراقب باشیم که هزینه دانشجویان را افزایش ندهیم.
سپس معاون فرهنگی- اجتماعی و دانشجویی دانشگاه، به معرفی دانشگاه فردوسی مشهد پرداخت و عنوان کرد: هم اکنون ما بیش از 28000 دانشجو ، نزدیک 810 عضو هیأت علمی و 435 گروه آموزشی در دانشگاه فردوسی داریم. سه جهت گیری اصلی در سند راهبردی دانشگاه فردوسی وجود دارد. مورد اول، ارتقا و رنکینگ دانشگاه در سطح بین المللی و جهان اسلام است که هم اکنون دانشگاه فردوسی در رتبه سوم دانشگاه ها در جهان اسلام قرار دارد. مورد دوم، بین المللی شدن دانشگاه است که در حال حاضر در این دانشگاه بیش از 1700 دانشجوی خارجی و بین المللی داریم و مورد سوم، مسئولیت پذیری اجتماعی هستند.
وی افزود: مسئولیت ما در دانشگاهها، فراتر از آموزش های مدون هست. الان نیاز به تربیت دانشجوی کارآمد، متعهد، مجرب و دغدغهمند برای جامعه است. بنابراین مسئولیت پذیری بسیار مهم است و تمام تلاش ما در راستای این هدف می باشد. در این جهت گیری رویکرد تربیتی به کار گرفته شده است. ما باید تلاشمان را در مسیر حل منطقی مشکلات دانشجویان و راهنمایی و کمک به آنها از راه صحیح به کار ببندیم.
در ادامه، سامانه کمیسیون موارد خاص از نظر اهداف و کاربردها توسط صاحبنظران ذیربط مورد تشریح واقع شد.
خبرنگار: زهرا سادات حسینی