• .
  • .
  • .

sardarbfum

معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: بسته حمایتی دانشگاه برای پرداخت هزینه اینترنت کلاس‌های آموزش مجازی فقط شامل دانشجویان کم‌بضاعت خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت فاد، دکتر حمیدرضا طاهری معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهددر گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا، در خصوص بسته حمایتی دانشگاه فردوسی مشهد برای پرداخت هزینه اینترنت دانشجویانی که مشکل مالی دارند، اظهار کرد: این بسته مربوط به دانشجویانی است که در تامین هزینه اینترنت خود واقعا با مشکل مالی روبرو هستند. افرادی که مشکل تامین هزینه دارند، درخواست داده و پس از بررسی تیم‌های مددجو 50 هزار تومان بابت هزینه اینترنت کلاس‌های آموزش مجازی کمک می‌شود.

وی افزود: حدود هزار دانشجوی شناسایی شده در دانشگاه داریم و برای آن‌ها اقداماتی نیز در دستور کار قرار گرفته بود. حتی مدتی است با راه‌اندازی پویش نیکوکاری، در تهیه گوشی، لپ‌تاپ یا در تامین هزینه آن به این دانشجویان کمک می‌شود تا عدالت آموزشی رعایت شده و تمام دانشجویان بتوانند از آموزش مجازی استفاده نمایند. در این بین دانشجویان دیگری نیز ممکن است باشند که در تأمین هزینه اینترنت خود با مشکلاتی روبرو باشند که قرار است درخواست داده و پس از بررسی بخش مددکاری دانشگاه در حوزه مرکز مشاوره و توانمندسازی 50 هزار تومان بابت هزینه اینترنت به آنان پرداخت شود.

معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد ادامه داد: بخش آموزش الکترونیک دانشگاه هزینه اینترنت کلاس‌های مجازی را 50 هزار تومان برآورد کرده است. قطعاً اگر در ادامه مشخص شود که هزینه اینترنت بیش از این مقدار است، کمک بیشتری به این افراد صورت خواهد گرفت. علاوه بر فعالیت بخش مددکاری دانشگاه، مدتی است ستاد پویش نیکوکاری دانشگاهیان شکل گرفته که از دانشجویان کم‌بضاعت حمایت می‌کند. البته این حمایت در گذشته در قالب تغذیه، مسائل بهداشتی و پزشکی، خوابگاه و... صورت می‌گرفت که در حال حاضر نوع کمک دانشگاه متفاوت شده است.

دکتر طاهری در پاسخ به این سوال که چرا تمام دانشجویان شامل این بسته حمایتی دانشگاه برای هزینه‌های اینترنت آموزش مجازی نشده‌اند، گفت: بودجه‌ای برای تأمین هزینه اینترنت تمام دانشجویان پیش‌بینی نشده بود. همچنین برخی از دانشجویان در تامین هزینه اینترنت مشکلی ندارند. با توجه به این که هزینه‌های دانشگاه کم نشده و در بخش زیرساخت‌های آموزش مجازی هزینه‌های زیادی شده است، امکان پرداخت هزینه اینترنت برای تمام دانشجویان امکان پذیر نبود و تمرکزمان بیشتر روی دانشجویان کم‌بضاعت بود تا عدالت آموزشی رعایت شود.

معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد در خصوص وضعیت خوابگاه‌های دانشگاه فردوسی مشهدعنوان کرد: تا کنون مصوبه‌ای برای استفاده از خوابگاه‌ها نداشته‌ایم، اما بر اساس توافقاتی که در هیات رئیسه دانشگاه شکل گرفته، قرار بر این شد تا انتهای ماه رمضان لیستی از طریق آموزش و پژوهش دانشگاه ارسال شود تا دانشجویانی که پژوهش‌شان دچار مشکل شده با تدابیر خاصی به صورت محدود خوابگاه در اختیارشان قرار داده شود. از دانشکده‌ها و گروه‌ها درخواست شده تا در حد امکان آموزش به صورت مجازی ارائه شود تا جهت حفظ سلامت دانشجویان، رفت‌وآمد کمتری صورت گیرد.

منبع خبر: ایسنا

 

 

 

کانال رویدادهای خبری دانشجویی و فرهنگی ورزشی دانشگاه فردوسی مشهد

 

 نشانی کانال:
https://t.me/vsfum

 

vsfum@