پذيرش دانشجويان تحصيلات تكميلی در خوابگاه های دانشگاه فردوسی مشهد

pardis5

به گزارش روابط عمومی معاونت فاد، خوابگاه های دانشگاه فردوسی مشهد از تاريخ ۱۷ خرداد بصورت محدود صرفا پذيرای دانشجويان دكتری مي باشد كه ضرورت حضور آنها توسط معاونت پژوهشي دانشگاه مورد تاييد قرار گرفته است.

دكتر حميد رضا طاهري معاون فرهنگي اجتماعي و دانشجويي دانشگاه فردوسي مشهد در تكميل اين خبر و در خصوص فعاليت خوابگاه ها پس از بازگشايي دانشگاه ها افزود: طبق مصوبه اخير هيات رييسه دانشگاه كليه كلاس های درس تا پايان ترم به صورت مجازی برگزار می شود و امتحانات نيز براساس دستورالعمل معاونت آموزشي انجام مي شود. البته دانشجويان مقطع دكتري و کارشناسی ارشد كه پيش از اين در خوابگاه اسكان داشتند و حضور آنها براي انجام پروژه با تاييد معاونت پژوهشي دانشگاه الزامي مي باشد، مي توانند از ۱۷ خرداد ماه از خوابگاه استفاده نمايند. لذا خواهشمند است دانشجويان گرامي قبل از حضور در دانشگاه هماهنگي هاي لازم را با دانشكده و معاونت پژوهشي دانشگاه جهت اخذ مجوز حضور بعمل آورند.

دكتر طاهری افزود: امتحانات طبق تقويم آموزشي دانشگاه از  روز  ۲۰ خرداد شروع مي شود و به صورت مجازي تا پايان تيرماه ادامه دارد. همچنين براي دروس عملي دانشجويان نيز قرار است طبق برنامه زمانبندي از ۱۵ تير تا 15 مردادماه دروس عملي به صورت فشرده برگزار شود. از اينرو خواهشمند است دانشجويان گرامي براساس توصيه هاي ستاد ملي كرونا و به جهت حفظ سلامتي از مراجعه حضوري به دانشگاه  خودداري نمايند.

کانال رویدادهای خبری دانشجویی و فرهنگی ورزشی دانشگاه فردوسی مشهد

نشانی کانال: