فراخوان مسابقه ملی داستانک ما و جهان پساکرونایی

coronafum2

مدیریت فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه دانشگاه فردوسی مشهد، مسابقه داستانک " ما و جهان پسا کرونایی" را با هدف ترسیم پیامد‌های مختلف ویروس کرونا بر زندگی بشر در بستر داستان‌های مینی‌مالیستی و گسترش شیوه ایجاز نگاری با رعایت انتقال معنای ناب در حدّاقل واژگان، برگزار می کند.

قوانین:

- این فراخوان با موضوع " تصویر جهان پساکرونایی" برگزار می‌شود .

- آثار ارسالی می تواند در انواع زمینه‌های رئال، فانتزی، طنز و غیره باشد.

- داستانک ها باید عنوان داشته‌ باشند. عنوان زیبا و جذاب می‌تواند باعث ارتقاء رتبه اثر شود.

- حجم داستانک باید کوتاه در حد متعارف داستانک به عبارتی یک پاراگراف؛کمی بیشتر یا کمتر( بین 50 تا حداکثر 100 کلمه) باشد حروف ربط و اضافه و.. در شمارش کلمات لحاظ می‌شود.

- هر نویسنده می‌تواند حداکثر با 3 داستانک در این فراخوان شرکت کند.

- هر داستانک باید همراه با فایل صوتی خوانش داستان ارسال گردد. همه فایل های صوتی باید با فرمت mp3 و حداکثر حجم 50 مگابایت ارسال گردد.

-دبیرخانه مسابقه می تواند در صورت عدم وجودکیفیت آثار ارسالی جوایز اعلام شده را به تناسب تغییر دهد.

- نام و نام خانوادگی، شماره تلفن همراه، ضروری است.

-   تمامی دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور ( دانشگاه های تابعه وزارت علوم، دانشگاه های علوم پزشکی، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه پیام نور و ...) می توانند در این مسابقه شرکت کنند.

جوایز:

در هر بخش سه اثر به عنوان آثار برگزیده اعلام می‌گردد.

جایزه نفر اول: یک میلیون تومان

جایزه نفر دوم: 750 هزارتومان

جایزه نفر سوم: 500 هزار تومان

7 جایزه 200 هزار تومان برای آثار شایسته تقدیر

1 جایزه 500 هزار تومانی برای بهترین اثر از نگاه خوانندگان

1 جایزه 500 هزار تومانی برای بهترین پادکست ( فایل صوتی) خوانش داستانک

-   لازم به توضیح است کلیه داستانک ها در شبکه های اجتماعی مرتبط با دبیرخانه برگزاری مسابقه بازنشر می شود و برترین داستان¬ از نگاه خوانندگان انتخاب می شوند.

شیوۀ ارسال آثار:

•   هر اثر باید در فایلی جداگانه و در قالب word ارسال گردد.

•   هیچ محدودیتی در فونت، شکل صفحه و نوشتار وجود ندارد.

•   فایل صوتی خوانش داستانک باید همراه عنوان و نام نویسنده باشد.

•   در انتهای هر اثر و در صفحه‌ای مجزّا، مشخصات زیر به طور کامل درج شود: نام اثر - نام و نام‌خانوادگی صاحب اثر - سال تولد- شمارۀ تماس - آدرس پست الکترونیکی - وضعیت ( استاد، دانشجو، کارمند)

دانشگاهیان علاقه مند می توانند آثار را همراه با مشخصات اعلام شده ، از طریق راه های ارتباطی زیر ارسال نمایند.

ارسال آثار از طریق آی دی تلگرامی ffum1399@

سایت مدیریت فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه دانشگاه فردوسی مشهد: farhangi.um.ac.ir

شماره تماس دبیرخانه مسابقه: 05138806479

گاه‌شمار: