پیام تسلیت معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه به مناسبت درگذشت حجت‌الاسلام صالحی، معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های کشور

salehinahad

در پی درگذشت حجت‌الاسلام مهدی صالحی، معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های کشور و رئیس سابق نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فردوسی مشهد دکتر حمید رضا طاهری معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه در پیامی این مصیبت را به خانواده مرحوم و دانشگاهیان دانشگاه فردوسی مشهد تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت فاد ، متن پیام به شرح ذیل است:

انالله و اناالیه راجعون

با اظهار تأثر و تألم ضایعه درگذشت فرهیخته گرامی حجت‌الاسلام مهدی صالحی، معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها و رئیس سابق نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فردوسی مشهد را به خانواده محترم ایشان همچنین دانشگاهیان گرامی تسلیت عرض نموده و از خداوند رحمان برای آن فقید سعید رحمت و مغفرت و برای بازماندگان صبر جزیل و سلامتی آرزومندم.

خدمات ارزشمند ، دلسوزی ها و تلاش های ارزشمند ایشان در یاد همه خواهد ماند.

روحش شاد و یادش گرامی باد.

حمیدرضا طاهری

معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد