مسابقات قهرمانی دانشجویان دانشگاه های منطقه 9 کشور

mosabeghe989

مسابقات دانشجویان دختر دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی منطقه 9 کشور به‌منظور حضور تیم‌های برتر این مسابقات در پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان سراسر کشور در دانشگاه فردوسي مشهد برگزار می‌شود.

مسابقات دو و میدانی با حضور دانشجويان دختر دانشگاه‌های فردوسي مشهد، بجنورد، حكيم سبزواري، سمنان، صنعتي شاهرود، تربت‌حیدریه، کوثر بجنورد، مجتمع آموزش عالی کشاورزی و دام‌پروری تربت‌جام، مرکز آموزش عالی کاشمر، موسسه غيرانتفاعي سناباد گلبهار،، دانشگاه امام رضا (ع)، آموزشکده فنی و حرفه‌ای الزهرای مشهد، موسسه غیرانتفاعی خاوران، از روز يكشنبه 24 آذر لغايت روز سه‌شنبه 26 آذرماه 1398 در دانشگاه فردوسي مشهد برگزار می‌شود.

مسابقات تیراندازی با حضور ورزشکاران دانشگاه‌های فردوسی مشهد، سمنان، صنعتي شاهرود، غيرانتفاعي سناباد گلبهار و حکیم طوس مشهد از روز يكشنبه 24 آذر لغايت روز سه‌شنبه 26 آذرماه 1398 در دانشگاه فردوسي مشهد برگزار می‌شود.

مسابقات بسكتبال دانشجويان دختر نيز از روز 24 لغايت 27 آذرماه سال جاري با حضور دانشجويان دانشگاه فردوسي مشهد، بجنورد و دانشگاه امام رضا (ع) انجام می‌شود.

برگزاری مسابقات ورزشی دانشجویان پسر دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی منطقه 9 کشور در رشته ورزشی فوتبال و تیراندازی از ۳ دی تا ۶ دی‌ماه، بسکتبال از ۵ بهمن تا ۱۱ بهمن و مسابقات دو و میدانی ۱۴ اسفند تا ۱۶ اسفند در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود.

شایان‌ذکر است اين مسابقات در مناطق ده‌گانه ورزش دانشگاه‌های كشور، ملاك ورودي پانزدهمين المپياد فرهنگی ورزشي دانشجويان کشور است كه در تابستان سال 1399 در دانشگاه گيلان برگزار می‌شود.

• سی و پنجمین جشنواره قرآن و عترت
  • مسابقه ملی فناوری نانو از رقابت علمی تا راه‌اندازی کسب‌وکار نانویی