گزارش مسابقات فوتبال قهرمانی دانشجویان دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی کشور

مسابقات فوتبال قهرمانی دانشجویان دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی کشور با حضور ۱۵ تیم از دانشگاه های سرارسر کشور از تاریخ ۱۴  لغایت ۲۲  اردیبهشت ماه ۱۳۹۷ به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار گردید. در ایندوره از مسابقات تیم های دانشگاه یزد- دانشگاه بیرجند- دانشگاه تهران- دانشگاه شهید بهشتی تهران- دانشگاه شهید چمران اهواز- دانشگاه صنعتی سهند تبریز- دانشگاه شیراز- دانشگاه نوشیروانی بابل- دانشگاه لرستان- دانشگاه مازندران- دانشگاه بوعلی سینا همدان- دانشگاه گبلان- دانشگاه شهید باهنر کرمان- دانشگاه جامع علمی کاربردی خوزستان و دانشگاه فردوسی مشهد حضور داشتند. در دور مقدماتی مسابقات، تیمها در ۴ گروه به صورت دوره ای با یکدیگر به رقابت پرداختند و پس از آن در مرحله تک حذفی تیمهای فردوسی مشهد ، علمی کاربردی خوزستان، گیلان و شهید باهنر کرمان به دور نیمه نهایی راه یافتند. در این دوره از مسابقات تیمهای علمی کاربردی خوزستان و گیلان با غلبه برحریفان خود به مرحله نهایی راه یافتند. سرانجام پس از انجام ۲۹ مسابقه تیم دانشگاه جامع علمی کاربردی خوزستان به مقام قهرمانی مسابقات دست یافت و تیم های دانشگاه گیلان و دانشگاه فردوسی مشهد به ترتیب عناوین دوم و سوم را به خود اختصاص دادند.

لازم به ذکر است طی هماهنگی بعمل آمده با مدیریت تربیت بدنی آستان قدس رضوی، دیدار پایانی این مسابقات در استادیوم امام رضا(ع) برگزار گردید.