نمايشگاه عكس استاد بمبئي چي برگزار مي شود

آیین افتتاح نمایشگاه عکس استاد بمبئی چی، پیشکسوت ورزش دانشگاه فردوسی مشهد، ساعت ۱۲ روز سه شنبه، ۲۶ دی ماه همزمان با بیست و یکمین سالگرد درگذشت ایشان، در باشگاه مفاخر و پیشکسوتان دانشگاه برگزار می شود.

نمایشگاه عکس استاد حسین بمبئی چی، با محوریت ورزش دانشگاه فردوسی مشهد، به همت مرکز آثار مفاخر و اسناد دانشگاه، دانشکده علوم ورزشی و با تلاش خانواده محترم استاد در روزهای ۲۶ و ۲۷ دی ماه در باشگاه مفاخر و پیشکسوتان و روزهای ۳۰ دی ماه الی ۴ بهمن ماه در دانشکده علوم ورزشی استقرار دارد.

ریاست اداره تربیت بدنی دانشگاه مشهد، ریاست اداره تأسیسات ورزشی دانشگاه مشهد و برگزارکننده مسابقات قهرمانی بسکتبال دانشگاه ها و مدارس عالی ایران از جمله فعالیت های ورزشی و مدیریتی ایشان در طی بیش از ۳۵ سال خدمت در دانشگاه فردوسی مشهد بوده است.