​گزارش فعاليت هاي حوزه مديريت رفاه وسلامت دانشگاه در ماه مبارك رمضان تشريح شد

 

دكتر همايوني فر،مديريت سلامت و رفاه، در مصاحبه با خبرنگار معاونت فرهنگي -اجتماعي و دانشجويي دانشگاه در خصوص خدمات ارائه شده توسط اين مجموعه در ماه مبارك رمضان بيان كرد :بخشي از خدمات مربوط به تغذيه است.تمهيداتي كه امسال انديشيده شد،قرار بود پكي كه به اضافه ي غذاي اصلي دانشجويان عرضه ميشود،در سه نوبت به دانشجو عرضه شود كه هم به لحاظ بهداشتي و هم به لحاظ نحوه ي نگهداري آن،مناسب باشد كه دانشجويان هم استقبال كردند.

وي همچنين افزود:افطاري و سحري ساعت چهار و نيم تا هفت و نيم در مجموعه غذاخوري هاي پرديس و  مهر به صورت گرم سرو ميشد كه دانشجويان در يخچال خوابگاه ميتوانستند سحري را نگه دارند.
مدير سلامت و رفاه دانشگاه همچنين خاطر نشان كرد: به لحاظ كنترل بهداشتي هم براي اينكه مشكلي پيش نيايد ما به صورت مرحله اي كنترل توسط مركز بهداشت داشته ايم.
ساير موارد هم با همكاري مديريت فرهنگي و مسجد امام رضا(عليه السلام) و چند مورد هم افطاري تشكلها انجام شده است.

 دكتر همايون فر در ادامه ضمن اشاره به اولين سال كاري خود به عنوان مدير سلامت و رفاه دانشگاه   فردوسي بيان كرد: اقداماتي كه هرسال انجام ميشود قائدتا براي اصلاح فرايندهاي قبلي بوده است و امسال نسبت به سالهاي قبل هم دانشجويان راضي بودند و هم روال كار خيلي سهل تر و روانتر پيش رفت و اتفاقاتي كه سالهاي قبل رخ داد،امسال نيفتاد.



 

آمار بازدید

امروز
دیروز
این هفته
هفته گذشته
این ماه
ماه گذشته
تمام بازدیدها
۱۲۳
۲۳۴
۵۸۱
۱۷۰۵
۵۱۸۳
۴۳۷۷
۴۲۰۲۸