drt3

دكتر محمد كافی، رئيس دانشگاه فردوسی مشهد، در حكمي دكتر حمیدرضا طاهری، استاد گروه آموزشی رفتار حرکتی دانشکده علوم ورزشی دانشگاه را به مدت دو سال، به‌عنوان معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد منصوب كرد.

در این حکم آمده است:

با توجه به تجربه و شايستگي‌هاي جنابعالي در مسئولیت‌پذیری در حوزه فرهنگي- اجتماعي و دانشجويي و توانمندی‌های اجرايي شما، به‌موجب اين حكم، با حفظ وظايف آموزشي و پژوهشي، به مدت دو سال به‌عنوان معاون فرهنگي – اجتماعي و دانشجويي دانشگاه فردوسي مشهد منصوب مي‌شويد. با توجه به جايگاه ويژه اين معاونت و نقش حياتي آن در ايجاد و حفظ نشاط و سلامت روح و جسم خانواده بزرگ دانشگاه فردوسي، به‌ویژه دانشجويان، انتظار می‌رود تسهيلگري در امور جاري و فرهنگ‌سازی احترام و همدلي ميان دانشجويان را در دستور كار خود قرار دهيد. حفظ و توسعه فعالیت‌های دانشجويي با بهره‌گیری از خرد جمعي مديران و کارشناسان حوزه مربوطه و جذب منابع برون دانشگاهي، ازجمله انتظاراتي است كه اميد می‌رود در سايه تلاش‌های برنامه محور شما و منطبق بر سند راهبردي دانشگاه شاهد آن باشيم. موفقيت شمارا در انجام اين مسئوليت و بازتاب آن را در افزايش روزافزون پويايي، شادابي و رضايتمندي در محیط‌های دانشجويي از خداوند متعال خواستارم.

دکتر حمیدرضا طاهری استاد گروه آموزشی رفتار حرکتی دانشکده علوم ورزشی دانشگاه فردوسی مشهد می‌باشد که قائم‌مقام اداره کل تربیت‌بدنی وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری، معاون طرح و توسعه ورزش دانشگاه‌های کشور، رياست دانشكده  علوم ورزشي دانشگاه، مديريت تربیت‌بدنی دانشگاه فردوسی مشهد، عضويت در شوراي راهبردي ورزش دانشگاه‌های كشور، عضويت در شوراي نظارت و ارزيابي ورزش دانشگاه‌های كشور، دبير كل سيزدهمين المپياد فرهنگي ورزشي دانشگاه‌های كشور، رئیس هیئت ورزش‌های دانشگاهی استان خراسان رضوی،دبیر منطقه نه و سه ورزش دانشگاه های کشور، مشاور عالی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه و عضو هیئت‌مدیره شورای آموزشی و پژوهشی ورزش کشور از سوابق اجرائی ایشان می‌باشد.